Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

 

Limburg Break Out Evenementen  Meer weten >
 
Break Out biedt vanaf mei 2021 een kleinschalige camping aan, waar het heerlijk vertoeven is. De camping is van alle gemakken voorzien. De recreatiemogelijkheden zijn ongekend; op het accommodatieterrein kan men deelnemen aan diverse (sport)activiteiten, educatieve programma's en rondleidingen in de authentieke stokerij.

 

Gelderland Buitengoed de Panoven  Meer weten >
 
Buitengoed de Panoven is een voormalige dakpan- en steenfabriek uit 1850 en is nu omgetoverd tot een goed bewaard industrieel erfgoed. Op het erfgoed worden verschillende manieren van ruimtelijk verblijven aangeboden. Zo zijn er verschillende groepsaccommodaties, B&B kamers, trekkershutten, tipi tenten en ook kampeermogelijkheden.

 

Overijssel Camping de Moat  Meer weten >
 
Deze minicamping ligt centtraal gelegen tussen Dalfsen en Ommen. U kunt hier naar hartenlust fietsen en wandelen en het is tevens een perfecte uitvalbasis voor bezoekjes aan grote steden, musea en andere activiteiten.

Overijssel Minicamping de Piksenhoeve  Meer weten >
 
Deze minicamping is gelegen in het prachtige Twente. Door de landelijke ligging kunt u vanaf de camping eindeloze wandel- en fietstochten maken. Naast de minicamping is er ook een vakantiehuis.

Zeeland Camping Annahoeve  Meer weten >
 
"Kamperen zonder fratsen" is de slogan van deze mooie camping in het groen. U treft hier een oase van rust aan. Slechts op 5 minuten afstand van deze camping ligt het Veerse Meer.

Noord-Brabant Glamping de Bosweide  Meer weten >
 
De Bosweide is een unieke kleinschalige luxe camping waar u kunt logeren in één van de safaritenten. Kinderen kunnen hier de spannendste avonturen beleven en er is een ware smikkeltuin!