Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

 

Limburg B&B Kampeerweide de Torenvalk Meer weten >
 
B&B Kampeerweide de Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek, direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden.

Drenthe Koops Koeienpad Meer weten >
 
Achter de monumentale villaboerderij ligt een rustige camping met 40 plaatsen. Vanaf de camping heeft u uitzicht op het natuurgebied Hunzedal.

Gelderland Wijndomein Erve Wisselink Meer weten >
 
De camping ligt in een 16 jaar oud park, voor en naast onze wijngaard. Alle plekken hebben electriciteit en water. Iedere plek is uniek. Onder een boom, in de zon of extra veel privacy.

Noord Holland De Ruige Hoogte Meer weten >
 
Rustige kleinschalige camping nabij dorp, strand en natuur!

Zeeland De Hoogte Meer weten >
 
Rustige camping met (sta-)caravans en vakantiehuisjes aan een doodlopende weg. 1 km van de Oosterschelde, 10 km van het Noordzeestrand en 5 km van het mooie stadje Zierikzee.

Utrecht De Nachtdijk Meer weten >
 
De Nachtdijk is een groepsaccommodatie, familiehuis en B&B in de Krommerijnstreek, vlakbij de bossen van de Heuvelrug. Het huis heeft luxe voorzieningen en iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Heeft keurmerk GreenKey Goud!

 
Gelderland De Rozehoeve Meer weten >
 
Minicamping & ijsboerderij. Welkom op onze persoonlijke pagina. We zijn een nieuwe camping en hebben ons net aangesloten bij Vekabo. Meer weten over ons, ga dan even naar onze website.

Friesland Blijer Wadden Meer weten >
 
U bent van harte welkom op onze landelijk gelegen minicamping aan de Friese waddenkust. Onze camping bestaat uit 16 kampeerplekken en 3 trekkershutten.
 
Limburg Gene Zijde Meer weten >
 
Harteljik welkom in Camerig, ook wel "Genzie" ( Gene Zijde) genoemd. Camerig is een idyllisch gehuchtje tussen Vijlen en Epen, midden in het mooie Geuldal en t' Nationaal Limburgs Landschap.
 
Drenthe De Drenthse Roos Meer weten >
 
In het idyllische Reestdal, tussen De Wijk en Zuidwolde, vindt u Camping en Familiehuis De Drenthse Roos. Hier staan begrippen als rust, ruimte en aandacht voor elkaar, centraal. Verken de prachtige omgeving. U bent van harte welkom!

Limburg Minicamping Oensels Fruitweike Meer weten >

Middenin Zuid-Limburg vindt u onze minicamping met ruime percelen op een fruitweide met hoogstambomen met een prachtig uitzicht. Een groene camping waar je op je blote voeten kunt rondlopen.

Noord-Brabant Minicamping 't Brenneke Meer weten >

Meest oostelijk gelegen minicamping in Noord-Brabant, direct aan fiets- en wandelroutes, vlakbij de Maas en natuurgebied de Maasheggen.

Overijssel Erfgoed Bossem Meer weten >

Logeren en puur eten op een authentieke boerderij. Je laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft.

Noord-Brabant Bed & Breakfast De Volkelse Hooiberg Meer weten >

Deze B&B is gevestigd op een actief melkveehouderijbedrijf, een unieke locatie doordat het thema boerderij overal in de B&B is doorgetrokken. Elke kamer heeft een eigen thema.

Zeeland Minicamping De Goudsbloem Meer weten >

Bij 'De Goudsbloem' kun je kamperen en je vakantie doorbrengen in prettige vakantiehuizen.

Texel Kampeer & Logeerboerderij Madura Meer weten >

Kampeer & Logeerboerderij 'Madura' ligt nabij de duinen in polder Eierland op Texel, onder handbereik van het gezellige dorp De Cocksdorp.

Texel Camping Lindehoeve Meer weten >

Gemoedelijke boerderij-camping op echt Texels schapenbedrijf. Het gezellige campingterrein met 15 ruime plaatsen ligt achter de authentieke stolpboerderij.