Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

 

 

Limburg Gene Zijde Meer weten >
 
Harteljik welkom in Camerig, ook wel "Genzie" ( Gene Zijde) genoemd. Camerig is een idyllisch gehuchtje tussen Vijlen en Epen, midden in het mooie Geuldal en t' Nationaal Limburgs Landschap.
 
Drenthe De Drenthse Roos Meer weten >
 
In het idyllische Reestdal, tussen De Wijk en Zuidwolde, vindt u Camping en Familiehuis De Drenthse Roos. Hier staan begrippen als rust, ruimte en aandacht voor elkaar, centraal. Verken de prachtige omgeving. U bent van harte welkom!

Limburg Minicamping Oensels Fruitweike Meer weten >

Middenin Zuid-Limburg vindt u onze minicamping met ruime percelen op een fruitweide met hoogstambomen met een prachtig uitzicht. Een groene camping waar je op je blote voeten kunt rondlopen.

Noord-Brabant Minicamping 't Brenneke Meer weten >

Meest oostelijk gelegen minicamping in Noord-Brabant, direct aan fiets- en wandelroutes, vlakbij de Maas en natuurgebied de Maasheggen.

Overijssel Erfgoed Bossem Meer weten >

Logeren en puur eten op een authentieke boerderij. Je laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft.

Noord-Brabant Bed & Breakfast De Volkelse Hooiberg Meer weten >

Deze B&B is gevestigd op een actief melkveehouderijbedrijf, een unieke locatie doordat het thema boerderij overal in de B&B is doorgetrokken. Elke kamer heeft een eigen thema.

Zeeland Minicamping De Goudsbloem Meer weten >

Bij 'De Goudsbloem' kun je kamperen en je vakantie doorbrengen in prettige vakantiehuizen.

Texel Kampeer & Logeerboerderij Madura Meer weten >

Kampeer & Logeerboerderij 'Madura' ligt nabij de duinen in polder Eierland op Texel, onder handbereik van het gezellige dorp De Cocksdorp.

Texel Camping Lindehoeve Meer weten >

Gemoedelijke boerderij-camping op echt Texels schapenbedrijf. Het gezellige campingterrein met 15 ruime plaatsen ligt achter de authentieke stolpboerderij.