Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

 

Zeeland Minicamping de Vijver  Meer weten >
 
Voor rust en ruimte komt u naar Minicamping De Vijver. De camping ligt op fietsafstand van bos en mooie stranden. Er zijn mooie wandel-en fietsroutes in de nabije omgeving.
De camping is bedoeld voor volwassen rustzoekers. Op deze camping komt u echt tot rust, op ruime plaatsen met voldoende privacy, gelegen aan "de vijver".


Overijssel Camping de Noorde  Meer weten >
 
Camping met uitzicht over de landerijen en gelegen aan diverse fiets en wandelroutes, zoals het Christoffelpad, Jabikspaad en Rietlandroute.

 

Friesland Camping Buorren1  Meer weten >
 
Camping Buorren1 is een kleine groene en duurzame camping in Warstiens. Op loopafstand is er vaar-en vis water en op fietsafstand is er de mogelijkheid om de pontjestocht naar natuurgebied De Alde Feanen te fietsen.
Tevens zijn alle friese elfsteden binnen een uur met de auto te bereiken. Kortom een ideale uitvalsbasis om Friesland te verkennen.

 

Noord-Brabant Tuincamping Megen  Meer weten >
 
Tuincamping Megen ligt direct aan de Maas en aan de voet van een oude gevangenistoren die in het verleden deel uit maakte van de toegangspoort tot het stadje.
Rustzoekers, wandelaars, natuurliefhebbers, (sportieve fietsers) en/of bevlogen cultuursnuivers zullen zich heerlijk vermaken. 

 

Drenthe Minicamping Amos  Meer weten >
 
Camping Amos biedt veel privacy en rust voor de natuurkampeerder.
Deze 'only adult camping' is, naast de rustzoekers, ook zeer geschikt voor de (langeafstands)wandelaars om hun tentje op te slaan. Indien gewenst zorgt men voor een ontbijt en/of lunchpakket.
Bovendien krijgt iedere nieuwe gast een map te leen met allerlei ideeën over uitjes, fiets- en wandelroutes.