Menu

Jonge gezinnen

Beleef 't buitenleven met je gezin bij Vekabo

Als ouder of grootouder weet je maar al te goed dat je vakantie pas echt geslaagd is als je kinderen zich vermaken. Voor de kleine vakantievierder is genoeg te beleven bij de kleine campings en accommodaties van Vekabo. Ze zijn altijd middenin 't groen gelegen, vaak bij een (voormalige) boerderij en onder handbereik van bos, zee, strand of stad. En het mooie is, in 't buitenleven is altijd wat te beleven, ook voor jonge vakantiegangers.

 

 


Dieren in de buurt
Veel van de kleine campings en accommodaties van Vekabo vind je op een actieve of voormalige boerderij. De kinderen kijken hun ogen uit! En met een beetje mazzel mogen ze een pasgeboren biggetje vasthouden of helpen dieren in de stal te voeren. Ook in de natuur is genoeg te beleven. Kinderen ontdekken zelf van alles midden in 't groen. En al gauw wordt een 'gewone' fietstocht met een picknickmand achterop een onvergetelijk tochtje.

 

 


Bij Vekabo zijn ruim 500 kleine campings en accommodaties geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Zoek direct een leuke locatie voor jouw vakantie:


Bekijk alle accommodaties