Menu

Camping PrinsenhofDe sfeer proeven van het logeren op het platteland in een prachtige omgeving.
Wakker worden op de camping met een heerlijk gevoel, luisterend naar de fluitende vogels die de dag vrolijk beginnen. Wie wil dat niet?

Nog een beetje slaperig starten op uw terrasje, hopelijk met het ochtendzonnetje, genietend van een heerlijk ontbijtje met natuurlijk de kakelverse scharreleitjes van onze eigen kipjes erbij. Dat is het ultieme vakantiegevoel dat we u zo graag gunnen.

 

Onze kleinschalige boerderijcamping bevindt zich in het heerlijke Kromme Rijngebied nabij Bunnik en het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug. De Kromme Rijnstreek is rijk aan cultuurhistorie. De Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Limes (oude grens van het Romeinse Rijk) doorkuisen de Kromme Rijnstreek. Het is een prachtig gebied waar je de geschiedenis volop kunt beleven. De landgoederen, buitenhuizen en kastelen zijn gezichtsbepalend voor de natuurgebieden in de Kromme Rijnstreek.

Een bezoek aan de stad Utrecht (10 km ) met veel musea en het historische plaatsje Wijk bij Duurstede (13 km ) mogen niet ontbreken tijdens uw verblijf bij ons.

 

U wordt ontvangen door Anja of Laura met een informatie map waar u weken mee zoet kunt zijn. Als u onze mooie oprijlaan met iepen en kastanjes bent opgereden vind u het kampeerveld achter ons veeteeltbedrijf.  Wij bieden u 25 ruime plaatsen met elektra verdeeld over 2 veldjes voor caravans, campers en tenten. Gratis Wifi op uw plaats en heerlijke tegelplateau's in uw voortent.

 

Na een dagje genieten in een zeer afwisselende omgeving komt u op de camping weer tot rust op ons veld met tevreden weidekoeien en de  schapen. Als u dan moe, maar voldaan voor de caravan zit, heeft u kans om een uiltje, een buizerd of een van de weidevogels te zien. 
Sinds 2018 bieden wij een sfeervolle 4 persoons Farm Lodge ( zweedse woning van hout) aan met 2 slaapkamers, 4 bedden, een badkamer en keuken met living . Zie ook onze site.


U bent van harte welkom in ons 25 jarige jubileumjaar!

Gastvrije groet,  Piet en Anja Voskuilen.

Kenmerken van de locatie


Aan het bos Ja
Natuurgebied Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Weideseizoen Ja
Kinderen Ja
Tieners Nee
Familie Ja
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Nee
Dagrecreatie Nee
Paardrijden Ja
Boerderij beleving Ja
Kanovaren Ja
Fietsverhuur Ja
Visgelegenheid Ja
Aanleggelegenheid voor boten Ja
Zwemmen Ja
Tennis Ja
Duiken Nee
Zeilen Nee
Golf Ja
Bowlen Ja
Waterskieën Ja
Kleinvee (aaibare dieren) Ja
Trekkershut Nee
Aan het strand Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Aan de zee Nee
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Nee
Activiteiten Nee
Broodjesservice Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Ja
Verwarmd toiletgebouw Ja
Privé sanitair Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Caravanstalling Nee
Water op kampeerplaats Ja
Riolering op kampeerplaats Nee
Parkeren op kampeerplaats Nee
Wasmachine Ja
Droger Nee
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Caravanverhuur Nee
Magnetron Nee

Bekijk alle kenmerken  Farm LodgeGenieten in onze gezellige 4 persoons vakantiewoning?

Wij kunnen u een sfeervolle,Scandinavische Farm Lodge aanbieden.Heerlijk op het platteland met de luxe van thuis. Met 2 slaapkamers, het gemak van een badkamer en een luxe keuken. In de ochtend genieten van een zonnetje op het terras met een lekker ontbijtje en een scharreleitje van onze kipjes, De zeer afwisselende omgeving en de vele historie van het Kromme Rijngebied zal u verbazen en ook de Utrechtse Heuvelrug nodigt u uit voor heerlijke tochtjes op de fiets of een wandeling.  Wilt u een dagje shoppen in de gezellige stad Utrecht of een bezoek aan een van de vele musea's dan stopt de bus iedere 15 minuten voor de camping en brengt u bij Centraal Utrecht.

 

De kinderen weten al snel de 'garage" te vinden en met de skelter zullen ze uren zoet zijn. Ook voor de peuters staat een driewieler klaar en bij ons kinderspeelhuisje staat een glijbaan. Ook de kipjes in onze "eierfabriek" kijken naar hun uit en zijn er als de kippen bij als ze de kinderen aan zien komen met restjes eten of brood.

 

Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen en uw bed staat opgemaakt klaar voor u. Voor een luxe verblijf kunnen we u een heerlijk ontbijtje met natuurlijk verse eitjes van onze scharrelkipjes bieden. 

 

U bent van harte welkom en bij Anja en Laura en wij weten het zeker....u komt altijd tijd te kort.

Prijs € 0.00
Prijs (midweek) € 390.00
Prijs (week) € 675.00
Prijs (weekend) € 325.00
Open 1 januari
Sluit 31 december
Radio Nee
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal verhuureenheden 1
Kinderbed Ja
Bedlinnen Ja
Bijzetbed Ja
Terras / tuin Ja
Vaatwasser Ja
Magnetron Ja
Kinderstoel Ja
Keuken Ja
Dvd Nee
Televisie Ja
Telefoon Nee
Pipowagen Nee
Yurt/jurt Nee
Airco Nee
Tipi Nee
Hooimijthut Nee
Trekkershut Nee
Glamping Ja
Handdoekenpakket Nee
Wasmachine Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Douche Ja
Spelletjes Ja
Speelweide Ja
Speeltoestellen Ja
Huisdieren welkom Nee
Wastafel Ja
Toilet Ja
Bad Nee

Bekijk alle kenmerken

Tags


tennis golf visgelegenheid paardrijden campers vakantiehuis vakantiewoning cultuur historie fietsverhuur kano bushalte gratis-wifi boerderijcamping boerencamping kamperen-bij-de-boer logeren kromme-rijngebied utrechtse-heuvelrug glamping wandelen fietsen fruitstreek  Camping PrinsenhofCamping Prinsenhof is een gemoedelijke camping in Odijk, in de gemeente Bunnik.

De creatieve camping bestaat uit 2 sfeervolle veldjes van ieder 15 plaatsenen iedere plaats is voorzien van een tegelplateau in de voortent en met gratis Wifi op uw plaats kunt meteen uw ervaringen met familie delen.

 

De zeer afwisselende omgeving en de vele historie van het Kromme Rijngebied zal u verbazen en ook de Utrechtse Heuvelrug nodigt u uit voor heerlijke tochtjes op de fiets of een wandeling.  Wilt u een dagje shoppen in de gezellige stad Utrecht of een bezoek aan een van de vele musea's dan stopt de bus iedere 15 minuten voor de camping en brengt u bij Centraal Utrecht.

 

Komt u met kinderen dan staat er in onze kindergarage een skelter, driewieler klaar en bij ons kinderspeelhuisje staat een glijbaan. En onze  kipjes in onze eierfabriek zijn er als de kippen bij als ze de kinderen met brood zien komen.

 

U bent van harte welkom en wij weten het zeker....u komt altijd tijd te kort.

 

 

 

Prijs € 22.50
Open 1 april
Sluit 31 oktober
Natuurcamping Nee
Aantal douches 4
Aantal toiletten 5
Caravanverhuur Nee
Seizoens standplaatsen 2
Aantal standplaatsen 25
Winterkamperen Nee
Betaald douchen Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Nee
Speeltoestellen Nee
Speelweide Nee
Huisdieren welkom Ja
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Campers toegestaan Ja

Bekijk alle kenmerken

Tags


tennis golf visgelegenheid fietsverhuur paardrijden aan-het-strand campers boerderijcamping kamperen-bj-de-boer gratis-wifi tegelplateau-s historie cultuur wandelen fietsen kromme-rijngebied utrechtse-heuvelrug glamping bushalte

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt

Fort Vechten in Bunnik

Fort Vechten en Fort Rhijnauwen zijn beide onderdeel van de Hollandse nieuwe  Waterlinie en gelegen in Bunnik.

Op Fort Rhijnauwen zijn excursies van 1 april tot 30 september op: