Menu

Camping de NesseGelegen tussen Alkmaar en Haarlem ligt camping de Nesse. Ben je op zoek naar een kleine, nette camping, in een groene omgeving, maar toch ook wel lekker dichtbij de gezelligheid van een stad? Dan zul je je vast thuis voelen op de Nesse. Het is een minicamping zonder echte boerderij en zonder seizoenplaatsen. Er zijn veel prachtige fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping. Het strand ligt op fietsafstand (7 km) en door de centrale ligging in Noord-Holland is deze camping het ideale vertrekpunt voor andere dagjes uit.

 

Alle kampeerplaatsen zijn ruim, groen en hebben beschutting van een haag. Er is wifi, water, afvoer en elektra bij iedere plaats, ook staat de voortent/luifel op tegels, wat erg handig is voor de caravan kampeerder. Verder is er prachtig nieuw sanitair gebouw, met oog voor detail en comfort.

Wil je liever iets huren? Ook dat kan, wij hebben 2 leuke hooiberghuisjes te huur. Die huisjes hebben een eigen toilet en staan gezellig tussen de caravans op het veld.

Voor gezinnen met jonge kinderen is het een kindvriendelijke & overzichtelijke minicamping. Er zijn op het bedrijf weliswaar geen werkzaamheden waar ze ons bij kunnen helpen, maar er is genoeg te doen en te spelen op de camping zelf.

 

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door de gasten gewaardeerd. Dat merken wij door de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer mensen ons weten te vinden. In  2021 zijn wij zelfs verkozen tot  Beste Kleine ANWB Camping van het jaar en schoonste camping volgens zoover! Aan ons de taak om dit niveau vast te houden, maar daar gaan wij ons best voor doen!

 

Spreekt het bovenstaande je aan? Bekijk dan gerust onze website en laat je verrassen door de Nesse en dit stukje Noord Holland.

 

Heel graag tot ziens op de camping, we kijken er naar uit om jullie te verwelkomen.

Kenmerken van de locatie


Aan het bos Ja
Natuurgebied Ja
Verkoop boerderijproducten Ja
Weideseizoen Nee
Kinderen Ja
Tieners Nee
Familie Ja
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Ja
Dagrecreatie Nee
Paardrijden Nee
Boerderij beleving Nee
Kanovaren Nee
Fietsverhuur Ja
Visgelegenheid Nee
Aanleggelegenheid voor boten Nee
Zwemmen Nee
Tennis Nee
Duiken Nee
Zeilen Nee
Golf Nee
Bowlen Nee
Waterskieën Nee
Kleinvee (aaibare dieren) Ja
Trekkershut Ja
Aan het strand Ja
Douche voor mindervaliden Nee
Aan de zee Ja
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Nee
Activiteiten Ja
Broodjesservice Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Ja
Verwarmd toiletgebouw Ja
Privé sanitair Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Caravanstalling Nee
Water op kampeerplaats Ja
Riolering op kampeerplaats Ja
Parkeren op kampeerplaats Nee
Wasmachine Ja
Droger Ja
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Caravanverhuur Nee
Magnetron Ja

Bekijk alle kenmerken  Minicamping De NesseComfortabel kamperen op een nette camping in een groene omgeving, zonder echte boerderij. Alle plaatsen hebben een tegelplateau, ideaal voor caravan kampeerders. Het strand van Castricum op 7 km, maar ook dichtbij Alkmaar, Bergen, Haarlem en het prachtige duingebied. Nieuw, luxe sanitair met oog voor privacy. Beste kleine ANWB camping van het jaar 2021. 

 

Prijs € 24.95
Open 31 maart
Sluit 22 september
Natuurcamping Nee
Aantal douches 6
Aantal toiletten 6
Caravanverhuur Nee
Seizoens standplaatsen 0
Aantal standplaatsen 23
Winterkamperen Nee
Betaald douchen Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Ja
Speeltoestellen Ja
Speelweide Ja
Huisdieren welkom Nee
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Campers toegestaan In overleg

Bekijk alle kenmerken

Tags


fietsverhuur aan-de-zee aan-het-strand campers luxe verwarmd-sanitair origineel-overnachten speelschuur kindvriendelijk kindvriendelijke-camping 50plus platteland noordholland noord-holland castricum limmen skelters water-en-zand-speeltuin familiebadkamer babybadje wascabines tegelplateau-s tegelplateau afvoer water-bij-de-plek all-in fietsenstalling wasmachine droger kinderen jonge-gezinnen vrije-plaatsen beschikbaarheid geen-honden rustige-camping nette-camping camping-van-het-jaar coronamaatregelen strand-zee-en-aan-t-water bij-het-bos

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt