Menu

B&B en mini camping de TorenvalkB&B / minicamping De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek, gemeente Peel en Maas, direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt logeren bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Met onze accommodatie zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. (wandel en fietsknooppunten routes. De camping is gelegen in een mooie landschapstuin met fijne grote plaatsen om te staan.

Voor onze gasten die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op de Torenvalk zeker thuis. Bij ons heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.


Nieuw: 

onze nieuwste aanwinst is Juffertje in ' groen, een oude Constructam die we helemaal gerenoveerd hebben. Juffertje is voorzien van alle gemakken en zoals stromend water een ecotoilet, wastafel, hangmat buiten en een complete inrichting.

 

We hebben nu ook Pipowagen "Klaproos" op onze kampeerweide staan deze accomodatie is geschikt voor twee personen heeft twee luxe boxspring bedden, een buitenkeuken, onder de luifel, met 3 pits gastoestel en een koelkast, 

 

 

 

Kenmerken van de locatie


Aan het bos Ja
Natuurgebied Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Weideseizoen Nee
Kinderen Ja
Tieners Nee
Familie Ja
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Ja
Dagrecreatie Ja
Paardrijden Nee
Boerderij beleving Nee
Kanovaren Ja
Fietsverhuur Ja
Visgelegenheid Ja
Aanleggelegenheid voor boten Nee
Zwemmen Nee
Tennis Nee
Duiken Nee
Zeilen Nee
Golf Ja
Bowlen Nee
Waterskieën Nee
Kleinvee (aaibare dieren) Ja
Trekkershut Nee
Aan het strand Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Aan de zee Nee
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Ja
Activiteiten Nee
Broodjesservice Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Nee
Verwarmd toiletgebouw Nee
Privé sanitair Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Caravanstalling Nee
Water op kampeerplaats Nee
Riolering op kampeerplaats Nee
Parkeren op kampeerplaats Nee
Wasmachine Nee
Droger Nee
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Caravanverhuur Nee
Magnetron Ja

Bekijk alle kenmerken  B&B de TorenvalkOnze B&B is geschikt voor individuen, echtparen en kleine groepen. We beschikken over 3 gastenkamers waarvan een kamer met 2 eenpersoonsbedden. De gezamenlijke badkamer en toilet is op de verdieping aanwezig. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer waar u 's avonds ook kunt genieten van een lekker drankje, tijdschrift of boek.

 

Bij mooi weer kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de houtkachel op ons gezellige terras.

Onze B&B is ook zeer geschikt voor mensen die voor hun werk enkele dagen in ons mooie Limburg moeten/mogen verblijven

 

Vanwege onze eigen huisdieren: honden, geiten, katten, kippen, pony's staan We geen huisdieren toe in de B&B, op de camping in overleg

Open 1 januari
Sluit 31 december
Terras / tuin Ja
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal kamers 3
Speeltoestellen Ja
Speelweide Ja
Spelletjes Ja
Huisdieren welkom Nee
Toegankelijk voor rolstoel Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Airco Nee
Soort bed Nee
Kinderbed Ja
Bijzetbed Nee
Woonkamer Ja
Pipowagen Ja
Yurt/jurt Nee
Keuken Nee
Dvd Nee
Televisie Nee
Telefoon Nee
Radio Nee
Bad Nee
Douche Ja
Toilet Ja
Wastafel Ja
Aparte ingang Ja
Glamping Ja
Trekkershut Nee
Hooimijthut Nee
Tipi Nee
Kinderstoel Ja

Bekijk alle kenmerken

Tags


golf visgelegenheid overnachten origineel-overnachten wandelen peel fietsen knooppunten kaasteeltuinen toverland  mini camping de TorenvalkMini camping De Torenvalk bevindt zich aan de rand van Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt kamperen bij minicamping de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

 

Met onze mini camping zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. .

De 50-plussers en de jonge gezinnen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op mini camping de Torenvalk zeker thuis. Op onze kampeerweide heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.

 

De kampeerweide is geheel met gras begroeid en wordt omgeven door een houtsingel die u beschut tegen de wind.   We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een speelplaats voor de kleinste kampeerders.  Verder kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Bij minder weer kunt u gebruik maken van het "Rondje " dit is een overkapping met buitenkeuken bij minder weer kunt u hier lezen of een spelletje spelen ook kunt u in het rondje een simpele maaltijd bereiden.

 

Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje het kampvuur op onze centrale vuurplaats

 

Nieuw: Vintage caravan Juffertje in 'groen een mooie Constructam voorzien van alle gemakken. Zoals privé sanitair. Alleen douchen doe je in het toiletgebouw. Geschikt voor twee volwassenen en eventueel twee kleine kinderen. Juffertje staat onder een stoere Tarp.

 

We hebben nu ook Pipowagen "Klaproos" op onze kampeerweide staan, deze accomodatie is geschikt voor twee personen heeft twee luxe boxspring bedden (te koppelen tot een tweepersoonsbed) een buitenkeuken, onder de luifel, met 3 pits gastoestel en een koelkast, eventueel kunnen we  een bijzettentje voor de kinderen bij Klaproos plaatsen. Glamping 2.0 

 

In onze B&B hebben we 3 B&B kamers ideaal voor een vakantie met vrienden/familie die niet over een eigen kampeermiddel beschikken, of voor bezoek dat wil blijven overnachten.

Open 1 april
Sluit 31 oktober
Natuurcamping Nee
Aantal douches 3
Aantal toiletten 3
Caravanverhuur Nee
Seizoens standplaatsen 0
Aantal standplaatsen 15
Winterkamperen Nee
Betaald douchen Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Nee
Speeltoestellen Ja
Speelweide Ja
Huisdieren welkom In overleg
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Campers toegestaan Ja

Bekijk alle kenmerken

Tags


golf visgelegenheid wandelen fietsen kampvuur natuur peel knooppunten pipowagen kano

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt