Menu

Camping Lagewald GroesbeekWelkom op onze natuurrijke camping waar u gastvrij wordt ontvangen en kunt genieten van de rust, het prachtige uitzicht en luxe voorzieningen. Onze kleinschalige camping op het zuiden biedt ruime plaatsen, middenin de natuur, met schitterende vergezichten! Onze camping vindt u aan de achterkant van ons bedrijf, grenzend aan de landerijen. Wilt u beschut staan, of juist vrij in het landschap? Bij ons kiest u zelf het plekje dat bij uw wensen past. Fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. U start uw wandelroute direct vanaf onze camping, bijvoorbeeld Walk of Wisdom, Via Romana, N70, of Pieterpad. Ook op de fiets zijn er tal van mogelijkheden, kiest u bijvoorbeeld voor een knooppuntroute, knooppunt 68 grenst aan het Lagewald. De omgeving van Groesbeek biedt gevarieerde natuurgebieden, zoals de Bruuk, Millingerwaard, Ooijpolder, Mookerheide en Reichswald. En met onze ligging aan de Duitse grens, dichtbij de plaatsen Kranenburg, Kleve, Berg&Dal en Nijmegen, is een heerlijk dagje winkelen of cultuur snuiven zo gepland! Naast de diversiteit qua natuur, is er ook veel te vinden op het gebied van musea en historie. Denkt u bijvoorbeeld aan het sfeervolle centrum, de indrukwekkende herdenkingsplaatsen, het Canadese kerkhof en de wijngaarden. Maar ook het nieuwe Nationaal Bevrijdingsmuseum, Museum Orientalis of het Afrika Museum zijn een bezoek waard!

 

Het sanitairgebouw van camping Lagewald is voorzien van modern sanitair mét vloerverwarming. Wasmachine en droger zijn aanwezig en voor onze gasten geldt Gratis WIFI! Fietsen kunt u stallen in onze fietsenstalling, mét oplaadpunten voor uw E-bike. Zonder caravan, camper of tent op pad? Ook dat is mogelijk, wij hebben twee luxe vakantiewoningen te huur. Beide grenzend aan het mooie campingveld en met overdekt terras op het zuiden. Vloerverwarming, een sfeervolle woonkamer, ruime badkamer, 2 slaapkamers, toilet en een moderne keuken mét vaatwasser! Mail of bel ons voor de mogelijkheden! De koffie staat klaar, we verwelkomen u graag op Camping Lagewald in Groesbeek!

 

 

 

 

Kenmerken van de locatie


Aan het bos Ja
Natuurgebied Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Weideseizoen Ja
Kinderen Nee
Tieners Nee
Familie Nee
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Ja
Dagrecreatie Nee
Paardrijden Nee
Boerderij beleving Ja
Kanovaren Nee
Fietsverhuur Ja
Visgelegenheid Nee
Aanleggelegenheid voor boten Nee
Zwemmen Nee
Tennis Nee
Duiken Nee
Zeilen Nee
Golf Nee
Bowlen Nee
Waterskieën Nee
Kleinvee (aaibare dieren) Nee
Trekkershut Nee
Aan het strand Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Aan de zee Nee
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Nee
Activiteiten Nee
Broodjesservice Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Nee
Verwarmd toiletgebouw Ja
Privé sanitair Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Caravanstalling Nee
Water op kampeerplaats Ja
Riolering op kampeerplaats Ja
Parkeren op kampeerplaats Ja
Wasmachine Ja
Droger Ja
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Caravanverhuur Nee
Magnetron Ja

Bekijk alle kenmerken  Camping LagewaldGeniet van de rust, ruimte en luxe voorzieningen! Kom vrijblijvend een kijkje nemen en sfeer proeven! De koffie staat klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs € 0.00
Open 1 april
Sluit 1 november
Natuurcamping Nee
Aantal douches 5
Aantal toiletten 7
Caravanverhuur Nee
Seizoens standplaatsen 0
Aantal standplaatsen 25
Winterkamperen Nee
Betaald douchen Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Ja
Speeltoestellen Nee
Speelweide Nee
Huisdieren welkom Ja
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Campers toegestaan Ja

Bekijk alle kenmerken

Tags


fietsverhuur campers caravan 50plus rustige-camping rust ruimte landelijk uitzicht schoon ruime-plaatsen hygiene natuurgebied minicamping fietsknooppunten-route walk-of-wisdom via-romana pieterpad n70-wandelroute wandelroutes overdekte-fietsenstalling gratis-wifi vloerverwarming

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen